VI ER IKKE SOM DE ANDRE

Når vores kunder tænker på Autocon, ønsker vi, at de skal tænke på nyskabelse. At de tænker på det rigtige valg, og at de tænker på os, som et naturligt skridt på vejen til succes i et hvert værksted.

Om det gælder inventar indkøb, indretning eller selv opbygning af hele værksteder fra idé til virkelighed; Hos Autocon er vi tæt på netop det. Med mere end 25 års erfaring med værkstedsindretning, har vi i dag været involveret i over 70% af alle nybyggede bilhuse.

Vi er et dynamisk firma med base i Midtjylland, etableret i 2010- men har mere end 35 års erfaring fra autobranchen. Med vores direkte tilgang til tingene, finder vi hurtig frem til succesen. Vi tilbyder total løsninger, som er tilpasset netop din virksomhed til det optimale ved hjælp af indretning, produkter, uddannelse og vedligeholdelse.

VORES KUNDER

Som altid er i centrum
  • RELATIONER
    VI ønsker langvarige relationer til vores kunder og leverandører, for at sikre et samarbejde, som gennem fornuftig økonomi og god service giver det bedste for vores kunder.
  • VÆRDIER
    Vi ønsker at skabe værdier for vores kunder gennem produkter, effektivitet og service, som passer bedst til vores kunder. Ingen opgave er for stor eller småt.
  • KVALITET
    Vi ligger stor vægt på kvalitet frem for kvantitet. Vi arbejder kun med leverandører, som kan sikre dette. Bedste kvalitet, reservedele og ikke mindst en service, som skal give den bedste drift for kunderne.