• Installation

  Når vi installerer professionelt - bremseprøvestande, dækmaskiner, hjuludmåling, højtryksrensere, kompressorer, olieanlæg, porte, ventilation, værkstedsgrave etc. kan du være sikker på, at alle krav er overholdt, og at arbejdet er udført i bedste kvalitet og overensstemmelse med et godt arbejdsmiljø. Vi udfører alt fra jord/betonarbejde og indtil installationen er 100% færdigt og gulvet er fejet og alt er ryddet op. Arbejdet udfører vi hurtigt og effektivt.
 • VEDLIGEHOLDELSE

  VI tilbyder forskellige servicepakker. Du kan vælge fra basis eftersyn (så som lovpligtig eftersyn), til den fulde pakke hvor du betaler et fast beløb, så du aldrig skal spekulerer på ekstra regninger. Med en vedligeholdelses aftale vil dine produkter være sikret optimal funktionalitet og holdbarhed, så din investering forbliver god.
 • LOVPLIGTIG EFTERSYN

  Vores serviceteknikere er veluddannede og udfører arbejdet hos dig i den bedste kvalitet! Vi har indgående kendskab til producentkrav samt gældende regler, så du altid kan være sikker på, at det du bestiller også udføres så reglerne på området er overholdt. Er du ISO certificeret, kan du være sikker på, at det arbejde vi udføre for dig er udført korrekt. Alle former for dokumentation er udfyldt og tilgængeligt, så du altid kan have ro i sindet. Vi sikrer, at du altid har dit bagland på plads.
 • REPARATIONER

  Menneskeskabte maskiner og udstyr vil på et eller andet tidspunkt få brug for at blive repareret, og det kan komme de mest ubelejlige tidspunkter. Vi tilbyder derfor reparationer 24/7-365, så du har mindst mulig tomgangstid. Vores servicebiler er veludstyret med både reservedele og specialværktøj, så vi det meste af tiden kan udføre reparationer på stedet. Det er vigtigt, at du holdes i drift, så du kan servicerer dine kunder.